Prvi dio personalizirane kampanje za predstojeće europarlamentarne izbore, ušao je u završnicu. Nakon 45 hrvatskih gradova i općina, aktualna zastupnica i kandidatkinja za novi saziv Europskog parlamenta, Biljana Borzan, u ponedjeljak je posjetila Koprivnicu.

I kao da je čitava Koprivnica željela maksimalno iskoristiti taj lijep i sunčan ponedjeljak. Uz obilazak gradske tržnice i razgovor s tamošnjim prodavačima, zastupnica je saslušala brojne Koprivničance okupljene na središnjem gradskom trgu, a putem mnogih medija, pozvale stanovnike da se odazovu i iskoriste svoje biračko pravo na skorim izborima za Europski parlament.

Za svakog ozbiljnog političara i poduzetnika, neizostavna postaja u Koprivnici je svakako – Podravka, prehrambeni gigant koji bukvalno hrani tisuće Podravaca, Hrvata i Europljana. Razgovor s čelnim čovjekom Podravke, Zvonimirom Mršićem, zastupnica Borzan je iskoristila kako bi saznala za buduće poslovne planove ove kompanije i na koji način, kao zastupnica u središnjem predstavničkom tijelu Europske unije može pomoći daljnjem razvoju Podravke.